SEMAK HARGA PASARAN RUMAH ANDA PERCUMA DISINI

Kenapa perlu menyemak harga pasaran?

Siapakah saya?

Saya Mujib merupakan Perunding Hartanah berdaftar bersama Syarikat Ejensi Hartanah terkemuka MN Associates. Membantu ramai klien menguruskan jual beli hartanah di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

Pendekatan saya adalah untuk membina satu ikatan yang kuat dengan pelanggan saya (Pemilik / Pembeli), dengan benar-benar membantu mereka dengan KEPAKARAN Saya sebagai Perunding Hartanah. Saya memberi khidmat nasihat profesional mengenai keputusan PENJUALAN Dan PEMBELIAN hartanah anda. 

Yang utamanya untuk membantu anda mencari rumah ideal anda; membantu dengan perancangan kewangan, pemasaran hartanah, sumber informasi, rundingan, serta mencari kesepakatan dengan jayanya. Saya menyediakan perkhidmatan yang terbaik dan melindungi kepentingan klien saya pada masa yang sama.

Pemilik Dan Pembeli Boleh memgunakan khidmat saya, untuk mencari kediaman utama, hartanah pelaburan, rumah kedua atau pun membeli harta tanah. Proses ini melibatkan banyak pertimbangan dan keputusan penting untuk dipertimbanhkan. Membeli dan menjual hartanah boleh menjadi satu proses yang kompleks yang boleh mengecewakan ANDA. Itulah sebabnya penjual dan pembeli mempunyai banyak pertanyaan dan keraguan apabila membuat Keputusan PENTING. 

Saya dapat membantu dan memberikan nasihat hipotesis untuk memastikan anda mencari rumah impian anda dan membuat pelaburan berharga pada masa yang sama. Saya juga boleh membantu dalam pembelian “Sub-Sale” dan mencari tempat yang sesuai untuk disewa, untuk kedua-dua hartanah kediaman dan komersil.

[I Care, I Listen, I Solve Problems! I serve my fellow customers as a Professional Real Estate Consultant.” To my fellow colleagues, agents, I believe in working together to serve our clients better]

Jom saya bantu anda semak harga pasaran rumah anda

Maklumat anda kami jaga dengan baik, kami benci spam! Kami menjaga maklumat peribadi dengan amanah.

Kami perlukan beberapa maklumat anda. Sila isi dibawah.

Kenapa menggunakan Khidmat Perunding Hartanah?

Ejen Hartanah Kuala Lumpur Ejen Hartanah Selangor

Saya Mujib Perunding Hartanah berdaftar MN Associates sedia untuk memberi khidmat terbaik untuk anda.

Saya komited dengan kerja saya.
Hubungi saya di +60135911279

Anda juga boleh lihat Tips Hartanah dan listing rumah untuk dijual di bawah

Jangan lupa untuk LIKE ya!

Anda nak kongsikan web ini kepada seseorang? Klik button dibawah

Facebook
WhatsApp
Twitter

Compare